Escola de l'Espectador

L'Escola de l'Espectador pretén ser un complement als diversos espectacles per aprofundir en diversos aspectes culturals. L'Escola va destinada al públic en general i als usuaris del Carnet CA i les propostes van des de xerrades, assajos oberts, tallers, etc... per tal que diversos col·lectius de la població puguin s'aproximin a nous coneixements del món de les arts ecèniques i diversos temes relacionats.

 

Totes les propostes són gratuïtes i no hi ha compromís d'assistència a l'espectacle. Només algunes propostes són restringides als usuaris del Carnet del Convent de les Arts.

 

Les propostes que formen les activitats de l'Escola de l'Espectador per a la programació TARDOR 2017 són les següents:

ANDREA MOTIS

Dimecres 13 de desembre a les 20.00h a la Casa de Cultura Ca Cosme.


Conversa amb el músic i director Joan Chamorro sobre el jazz i la pròpia experiència amb la Sant Andreu Jazz Band i Andrea Motis.

SESSIONS ANTERIORS

 

TARAKON DUO

Dissabte 28 d’octubre a les 18.00h al Convent de les Arts.

 
Timbres i colors de la percussió i la corda fregada - Col·loqui-demostració, amb el percussionista Francesc Vidagany i el violinista Josep Maria Ferrando, músics del Tarakon Duo.

Dins la proposta d’activitats de l’Escola de l’espectador del Convent de les Arts, el percussionista Francesc Vidagany i el violinista Josep Maria Ferrando, integrants del Tarakon Dúo Duo realitzaran un col.loqui/demostració per compartir amb els assistents, a través del repertori que interpretaran en el recital del dia 29 d’octubre, una breu presentació dels diferents instruments de percussió que utilitzaran, dels estils musicals, tímbres i colors sonors de la percussió i el violí, i algunes anècdotes relacionades amb el repertori.

FESTIVAL GUANT
Setmana del 6 al 10 de novembre al CEIP Mare de Déu del Remei.
 
Explicació pràctica de diverses tècniques de titelles a càrrec d'Eudald Ferré, titellaire i director del Festival Guant.
BIG BOUNCERS
Dissabte 18 de novembre 17.00h a l'Església Vella.

Catàleg d’errors - Taller dansa per descobrir possibilitats de moviment del nostre cos amb Cecilia Colacrai, Mireia de Querol i Anna Rubirola del Col·lectiu de dansa Big Bouncers. Per a persones a partir de 8 anys.
PEPA PLANA
Diumenge 3 de desembre en finalitzar l'espectacle al Convent de les Arts.

Col·loqui postfunció amb la pallassa Pepa Plana per comentar amb la mateixa artista els aspectes del seu treball i de l’espectacle així com de la situació dels migrants que intenten travessar el Mediterrani.

Convent de les Arts
Crta de Mont-ral, km1
43460 Alcover

conventarts@alcover.cat

Contacta

Un Carnet ple d'avantatges

El CA a les xarxes socials:

Tweets de Convent de les Arts @conventarts
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Convent de les Arts 2015