ARTS EN MOVIMENT

DILLUNS 16 D'OCTUBRE

Dins els actes de la Festa Major d'Alcover, tindran lloc tres espectacles de dansa gratuïts en diversos espais del municipi. La proposta s'emmarca dins el projecte Fem Dansa*

 

Convent de les Arts

19.00h

PHANTÔME

Pablo Molina 

 

“Figura irreal, imaginària i normalment incorpòria creada per la imaginació; Atorga vida a tot el semovent, dotat de moviment i evolució. Aquesta entitat apareix especialment impresa a la memòria de forma turmentadora.”

 

El jove artista reusenc format a Le Lido – Centre de les Arts del Circ de Toulouse, ens presenta un interessant treball d’investigació de moviment i personatge. 

 

 

Plaça Nova

19.30h

AMORTAL COMBAT

Los Moñekos 

 

Amortal combat és un espectacle que tracta sobre els duels, els duos, la relació d’amor i odi de dos rivals inseparables. Mitjançant tocs humorístics i un plantejament en clau còmica, Amortal combat passa de la procreació d’unes aus estranyes del tròpic meridional sud, a l’enfrontament entre dos rivals en un ring imaginari de boxa; passa de la passió desenfrenada i atordidora de dues persones que no saben si s’estimen o es detesten, al desconcert provocat per la irrupció d’una tercera persona. 

 

Església Vella

20.15

TOPA 

Kukai Dantza & Brodas Bros 

 

Quatre joves es troben a la plaça. Sona una música i comencen a ballar, de forma natural i espontània. Aquesta és la seva forma d’expressió quotidiana. El carrer és l’espai vital que els uneix. Ballar els identifica. Uns intèrprets que, preservant els seus orígens artístics i enriquint-se mútuament, s’uneixen en una coreografia vitalista i absolutament enèrgica.

 

Convent de les Arts
Crta de Mont-ral, km1
43460 Alcover

conventarts@alcover.cat

Contacta

Un Carnet ple d'avantatges

El CA a les xarxes socials:

Tweets de Convent de les Arts @conventarts
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Convent de les Arts 2015