ARMADURA BRILLANT

Disciplina: Música clàssica

Espectacle: Armadura brillant

 

Amb Roger Padullés (tenor), Maria Escobar (soprano), Iain Burnside (piano) i Mercè Arànega (actriu), i la direcció d'Iban Beltran

 

Dia: diumenge, 20 de setembre 2015

Hora: 19:00 h

 

Sinopsi:

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà l'estrena absoluta a l’Estat espanyol de l'espectacle Armadura brillant. El projecte compta amb la presència del tenor Roger Padullés, la soprano Maria Escobar, l'actriu Mercè Arànega i el pianista Iain Burnside. La direcció del muntatge va a càrrec d'Iban Beltran.

 

Després de la bona crítica obtinguda en la seva presentació a Londres, l'espectacle trepitjarà l'escenari del Convent de les Arts d'Alcover, abans de viatjar el mes d'octubre fins el Teatro Arriaga de Bilbao.

 

Armadura brillant és un recital de veu i piano en què s'interpreten les 15 cançons del cicle de J. Brahms Die schöne Magelone. Entre les peces, i de la mà del personatge de Clara Schumann (Mercè Arànega), es va desgranant la llarga història d'amistat i amor mai no explicats entre Brahms i ella mateixa; en l'exquisit text escrit per Iain Burnside es dibuixen els alts i baixos d'una relació de més de 40 anys que s'aturà amb la mort de Clara Schumann el 1896.

 

Recentment, el tenor vallenc Roger Padullés i Iain Burnside, pianista de gran prestigi europeu, han guanyat el premi Enderrock 2015 al millor disc de clàssica amb el seu enregistrament titulat "Mompou songs.

 

ESTRENA ABSOLUTA A L'ESTAT ESPANYOL

 

Preu entrades: 12€ / 9€ amb Carnet

 

Espectacle inclòs als abonaments MÚSICA i GENERAL

Convent de les Arts
Crta de Mont-ral, km1
43460 Alcover

conventarts@alcover.cat

Contacta

Un Carnet ple d'avantatges

El CA a les xarxes socials:

Tweets de Convent de les Arts @conventarts
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Convent de les Arts 2015