TARANNÀ

GN I MC - Guy Nader I Maria Campos

Espectacle: TARANNÀ

 

amb GN I MC - Guy Nader I Maria Campos

 

Disciplina: Dansa en família (recomanat a partir de 8 anys).

 
Quan: Diumenge, 18 de desembre de 2016 a les 18.00 h
 

 

Sinopsi: Tarannà és un treball entorn al concepte de la “transformació” a través de l’objecte, l’espai i el cos. La tela de jute de color groguenc recorda la seda de les crisàlides on es du a terme una de les parts més dramàtiques de la metamorfosi. Parlem de la transformació com a procés, dràstic i subtil, que porta d’un estat a un altre, i és en aquest procés on succeeix la reorganització i la deformació que culmina amb la formació de l’imago. Un joc i una successió d’imatges on es convida a seguir el fil de la màgia i a deixar anar la imaginació.

 

Maria Campos és creadora i ballarina catalana. Ha estudiat a SEAD – Salzburg Experimental Academy of Dance a Àustria i a l’Escola de les Arts d’Amsterdam al Modern Theatre Dance Department a Holanda, on es gradua l’any 2003. Ha treballat amb diferents companyies i artistes independents i fa uns anys se centra en la pròpia creació juntament a l’artista libanès resident a Barcelona Guy Nader, amb qui col·labora des de 2006. Com a intèrpret ha treballat amb la companyia Meekers en coproducció amb Hans Hof Ensemble a Holanda, amb Protein Dance i Tom Dale al Regne Unit. Ha treballat amb la Cia. Sol Picó, Cia. Mudances/Àngels Margarit, Bebeto Cidra, John Jasperse, Susana Amarante Duarte i Roser López Espinosa, entre d’altres.

 

 

Creació i interpretació: Maria Campos
Espai sonor: Miguel Marin, GN|MC
Assessorament i dramaturgia: Guy Nader
Disseny llum: Lidia Ayala
Vestuari: Anna Ribera
Maquinista: Yucef Zraiby
Foto: Roger Llonch, Ricard Altés Molina


Producció: Raqscene, GN|MC
Coproducció: Mercat de les Flors

 

Creat: a Graner fàbrica de creació, L’Estruch de l’Ajuntament de Sabadell, Institut del Teatre de Vic, Centre Cívic Can Felipa, tragantDansa

 

Entrevista a Maria Campos

 

Aquest espectacle forma part del projecte FEM DANSA*

 

*Fem Dansa és una proposta que planteja la creació d’un petit circuit municipal amb l’objectiu de reforçar i ampliar la xarxa d’estructures i espais d’exhibició d’àmbit nacional i fomentar la contractació de la dansa catalana. La iniciativa encaixa en el marc del Pla Integral de la Dansa (PID), on el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, en consens amb el Mercat de les Flors, el Festival Sismògraf, l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i l’Associació de Companyies, proposen dur a terme un pla d’accions específiques per incentivar la presència de la dansa professional catalana a tot el país, crear ocupació de qualitat i fomentar una major difusió en l’esfera pública de la dansa i les arts del moviment.

Fem Dansa s’inicia com a programa pilot la tardor de 2016 a 4 municipis: Alcover, Martorell, Palamós i Tremp.

 

 

Preu entrades: 6€ / 4€ amb Carnet

 

Espectacle inclòs als abonaments PETITS I GRANS i GENERAL

Taller intergeneracional de dansa, moviment i cos amb Maria Campos

Quan: Dissabte, 17 de desembre de 2016 a les 11.00 h

 

Descripció: Aquest és un taller en família on els nens, pares i mares interaccionen a través de la dansa, el cos i el moviment. Plantegem, a partir de jocs i tasques senzilles, obrir portes a l'imaginari que ens ofereix el cos, un divertimento per explorar aquelles possibilitats que existeixen en el cos, però potser amagades. Mirarem el cos des d’una altra perspectiva per tal d'estimular la nostra imaginació. Involucrarem l'arquitectura del cos i de l'espai creant dinàmiques de grup per ballar junts.

 

Edat: a partir de 3 anys.

 

Places: 20 participants en 10 grups d’un infant i un adult (pares, avis, tiets, cosins, etc…) per estricte ordre d'inscripció.

 

Inscripcions: Enviar un correu a conventarts@alcover.cat amb el nom i cognoms dels dos participants i les edats.

 

Preu: Gratuït. Cal tenir entrada per l’espectacle Tarannà que la mateixa Maria Campos realitzarà diumenge 18 de desembre a les 18h, entrada que s’haurà de mostrar a l’entrada del taller. Es podrà comprar el mateix dissabte a la taquilla del Convent de les Arts.

Convent de les Arts
Crta de Mont-ral, km1
43460 Alcover

conventarts@alcover.cat

Contacta

Un Carnet ple d'avantatges

El CA a les xarxes socials:

Tweets de Convent de les Arts @conventarts
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Convent de les Arts 2015