RHUM

Rhum i Cia.

Espectacle: RHUM

 

amb Rhum i Cia.

 

Disciplina: Pallassos

 
Dia: Diumenge, 27 de novembre de 2016

Hora: 18.00 h

 

“Rhum” és un homenatge al món del circ i a la figura del pallasso fet des de la tendresa, poètica, sensibilitat, musicalitat, gamberrisme i bogeria que el pallasso Josep Montanyès “Monti” posava als seus espectacles.

 

Avalat per l'èxit de crítica i públic, entrades exhaurides al Teatre Lliure i Premi Zirkolika al Millor Espectacle de Pallasos 2014, arriba al Convent de les Arts d'Alcover l'espectacle RHUM. El millor homenatge possible al gran Monti amb Joan Arqué, Roger Julià, Jordi Martínez, Mauro Paganini i Pep Pascual a les ordres de Martí Torras.

 

Rhum & Cia fa anys que no treballen i ningú no els crida per anar a actuar enlloc. Els seus pallassos malviuen al magatzem de la companyia i un bon dia reben una trucada inesperada... És Rhum? Té un bolo? Ha trobat un bolo? Hi ha bolo, sí... d’un dia per l’altre.
Tots els membres de la companyia es mobilitzen: treuen la pols dels instruments, les arnes dels vestits i assagen l’espectacle que els va fer famosos. Però tenen un problema: Rhum no vindrà a fer la funció i no tenen August. O més aviat en tenen dos, de problemes: hi ha dos carablanques a la companyia i la pista de circ és massa petita per a tanta intel·ligència. Un dels dos haurà de deixar de ser el pallasso llest i haurà de posar-se el nas vermell.

 

Trailer Festival GREC

 

La crítica ha dit:

 

"És l'espectacle més brillant, més divertit i més ben construït que he vist en molt temps... Com deien els crítics londinencs: Mateu per una entrada!!! Explosió d'imaginació, de fantasia, de vestuari, de bon gust, de diversió, una cosa esplèndida.."

Jaume Figueras, CATALUNYA RÀDIO

 

"L'espectacle desprèn "joie de vivre", il·lusió, i mostra que el pallasso és un personatge imprescindible a la nostra societat."
Santi Fontdevila, ARA
 
"Rhum és una lliçó de teatre de cap a peus i pocs títols a la cartellera et donen tant la possibilitat de riure a cor què vols, emocionar-te, somiar i tornar a casa carregat d’imatges inesborrables."
Jacinto Antón, EL PAÍS
 
"Un espectacle vibrant, explosivament vital i gamberro però amb altes dosis d’ofici, humanitat i tendresa, on la presència del company absent s’hi estima amb maduresa i serenitat.  “Rhum” és un espectacle acabadíssim, de comprensió universal, capaç de fer temporada a les principals ciutats europees."
Jordi Jané, RECOMANA
 
"Martí Torras dirigeix un quintet d’intèrprets sensacionals que fan de Rhum un tribut majúscul a l’essència del clown. Una perla que cada nit arrenca rialles, aplaudiments i admiració."
Toni Mata, AVUI

 

"El millor espectacle que he vist en els darrers mesos ha acabat després d’unes últimes setmanes ple fins a la bandera al Lliure de Gràcia. Un xou entranyable, dinàmic, de rialles desfermades i contenció emocional, i algun número, com el dels Swimming Brothers, que és de traca i mocador. L’homenatge al gran Monti mereix molta més vida, mereix que ho vegi tothom, perquè tothom admeti, com passa nord enllà, que els pallassos no són només dignes dels ulls dels nens."
Andreu Gomila, TIME OUT

 

Preu entrades: 9€ / 6€ amb Carnet

 

Espectacle inclòs als abonaments PETITS I GRANS i GENERAL

Convent de les Arts
Crta de Mont-ral, km1
43460 Alcover

conventarts@alcover.cat

Contacta

Un Carnet ple d'avantatges

El CA a les xarxes socials:

Tweets de Convent de les Arts @conventarts
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Convent de les Arts 2015