CONCERT DE NADAL

Cor Ciutat de Tarragona

Espectacle: CONCERT DE NADAL

 

amb Cor Ciutat de Tarragona

 

Disciplina: Cant coral

 
Dia: Dilluns, 26 de desembre de 2016

Hora: 20.00 h

 

Sinopsi:

Concert homenatge que el cor tarragoní dedica a la figura del compositor valencià Manuel Oltra. Sota la direcció de Josep Prats i la guitarra d’Esteban Donadio, recorrerà part de la seva extensíssima producció sense oblidar les dates en què ens trobem, amb temes nadalencs del mateix compositor juntament amb les indispensables cançons clàssiques de les Festes de Nadal, arranjades per Albert Guinovart.

 

En la primera part del concert es gaudirà de diverses obres de ‘Bestiari’ sobre poemes de Pere IV així com alguns dels treballs que Oltra realitzà sobre cançons tradicionals a enàrrec de l’Orfeó Català. En la segona escoltarem temes nadalencs com les tradicionals ‘Tararán’ (Cuenca), ‘A la nanita’ (Málaga) i ‘El pobre alegre’ (Catalunya) harmonitzades per Manuel Oltra així com ‘El desembre congelat’, ‘Fum, fum fum’ i ‘El dimoni escuat’ sota el punt de vista del compositor Albert Guinovart i que comptarà amb la presència de la Coral Elemental de l’Escola Municipal de Música d’Alcover.

 

El Cor Ciutat de Tarragona neix l’any 1983 per iniciativa d’un grup de tarragonins vinculats a la cultura musical. El seu repertori inclou música de tots els temps, des de la polifonia renaixentista fins a l'estrena d'obres contemporànies i música popular així com l’interpretació de molts oratoris en l'àmbit simfònic-coral.

 

La formació tarragonina ha ofert concerts a tot Catalunya, entre d'altres al Palau de la Música Catalana i a l'Auditori Nacional de Barcelona, i a diversos llocs de l’estat espanyol així com a Portugal, Anglaterra i França. La darrera producció en què ha participat és el ‘Magníficat’ de J. S. Bach amb l’Orquestra de Cambra Terrassa 48.

 

Preu entrades: 9€ / 6€ amb Carnet

 

Espectacle inclòs als abonaments MÚSICA i GENERAL

Convent de les Arts
Crta de Mont-ral, km1
43460 Alcover

conventarts@alcover.cat

Contacta

Un Carnet ple d'avantatges

El CA a les xarxes socials:

Tweets de Convent de les Arts @conventarts
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Convent de les Arts 2015