ARTS EN MOVIMENT

DILLUNS 17 D'OCTUBRE

Dins els actes de la Festa Major d'Alcover, tindran lloc quatre espectacles de dansa en diversos espais del municipi. La proposta s'emmarca dins el projecte Fem Dansa*

¿HASTA DÓNDE...?

Cia. Sharon Fridman

“¿Hasta dónde..?” és una lluita entre dues cares, les cares interiors que tots contenim en major o menor mesura. La manipulació que practiquem sobre nosaltres mateixos per arribar... ¿fins on?

 

Hora: 18.15

Lloc: Plaça del Convent de les Arts

 

Vídeo ¿HASTA DÓNDE?

MAGNIFICAT

Physical Momentum Project

Magnificat és una arquitectura escència de protesta, una peça reivindicativa que ens parla de manera crítica i mitjançant les arts del moviment, del paper de les dones.

 

 

Hora: 18.50

Lloc: Plaça de la Garriga

 

Vídeo MAGNIFICAT

HEART WASH

Cia. Mar Gòmez

D’una banda, una dona forta; una rentadora; un indret àrid, llunyà, aïllat; i una bugada que no s’acaba mai. I de l’altra banda, un home a la deriva. Un espai i una trobada apassionada, efímera, conflictiva i, tanmateix, eternament humana.

 

Hora: 19.15

Lloc: Plaça Nova

 

Vídeo HEART WASH

PELAT

Cia. Joan Català

Pelat és una proposta que esborra les fronteres entre la dansa, el circ, el teatre i la performance; entre públic i espectacle. Una revisió natural de tècniques artesanals i records propis. Una mostra canviant i única com a resultat de la interacció amb l’espectador.

 

Hora: 20.00

Lloc: Església Vella

 

Vídeo PELAT

*Fem Dansa és una proposta que planteja la creació d’un petit circuit municipal amb l’objectiu de reforçar i ampliar la xarxa d’estructures i espais d’exhibició d’àmbit nacional i fomentar la contractació de la dansa catalana. La iniciativa encaixa en el marc del Pla Integral de la Dansa (PID), on el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, en consens amb el Mercat de les Flors, el Festival Sismògraf, l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i l’Associació de Companyies, proposen dur a terme un pla d’accions específiques per incentivar la presència de la dansa professional catalana a tot el país, crear ocupació de qualitat i fomentar una major difusió en l’esfera pública de la dansa i les arts del moviment.

 

Fem Dansa s’inicia com a programa pilot la tardor de 2016 a 4 municipis: Alcover, Martorell, Palamós i Tremp.

 

 

Convent de les Arts
Crta de Mont-ral, km1
43460 Alcover

conventarts@alcover.cat

Contacta

Un Carnet ple d'avantatges

El CA a les xarxes socials:

Tweets de Convent de les Arts @conventarts
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Convent de les Arts 2015