Programació eventual 2016

En aquest apartat us oferirem tota la programació eventual
que es desenvolupa a més de la programació estable

MAIG

FINAL DE CURS DE L'ESCOLA D'ADULTS D'ALCOVER

 

Dia: Divendres 27 de maig

Hora: 19.30h

Entrada: Lliure

Organitza: Escola d'Adults d'Alcover

TESEU I EL MINOTAURE. UN ROMANÇ AMB ORQUESTRA

 

Dia: Dissabte 28 de maig

Hora: 19.00h

Entrades: 4€ a la taquilla del Convent de les Arts.

 

L'Orquestra Gerhard de l'Escola de música Robert Gerhard de Valls és un grup simfònic format per més d'una trentena de joves estudiants que un cop a l'any produeixen un espectacle que pugui ser obert a un públic exterior al de l'escola. Aquesta producció es realitza amb l'estreta col·laboració d'un actor. Aquest any,hem tingut la sort de poder comptar amb Jordi Jubany, que ha ajudat amb l'elaboració del text i actua de romancer en el llarg de l'espectacle.

 

L'espectacle relata el mite clàssic de l'heroi Teseu amb el monstre Minotaure i la història d'amor amb Ariadna. Per tal d'il·lustrar, caracteritzar i ambientar la història la orquestra s'integra dins l'espectacle com un personatge més participant de les aventures interpretant un seguit de peces escollides de Henry Purcell, W. A. Mozart, B. Bartók, G. F. Haendel, entre d'altres autors. 

 

Organitza: Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls i Convent de les Arts d'Alcover.

ACTES REALITZATS

MUSICAL. LES MIL I UNA NITS

 

Dia: Diumenge 22 de miag

Hora: 12.00h

Entrades: Entrada lliure

 

Tenim l'honor de rebre el projecte de Escola Municipal de Música de la Selva "LES MIL I UNA NITS" que escenifica aquest classic amb una norantena de músics, cantants i actors provinents de l'Escola Valldeflors de Tremp, l'Escola Els Raiers de la Pobla de Segur i el Cor X de l'EMM Selva del Camp.

 

La música en directe, la interpretació i la vídeoprojecció units per gaudir d'un gran espectacle!

 

Organitza: Escola Municipal de Música de la Selva del Camp.

LA BANDA SONORA DE LA TEVA VIDA

 

Dia: dissabte 14 de miag

Hora: 17.00h i 19.00h

Entrades: 3 a 5€ a Ca Cosme

 

Després de l’èxit del projecte de 10è aniversari, la Cantata El Peix Pedra (2015), l’EMMA es planteja tornar a la normalitat però continuar apostant pels projectes anuals temàtics de gran format donat que aquest tipus de projectes presenten molt bona acceptació per part de la població i suposen un repte a nivell d’implicació de la comunitat educativa de l’escola (professors i alumnes). A més, aquest tipus de projectes tant participats permeten mantenir oberts els canals de col·laboració amb institucions educatives i teixit cultural del poble afavorint la cohesió de la nostra comunitat.

El projecte que presentem per aquest 2016, compleix aquests requisits i creiem que pot resultar molt atractiu per a petits i grans. Amb el títol de “La banda sonora de la teva infància” es pretén posar en valor els nostres records d’infància mitjançant les músiques de dibuixos animats dels últims temps que han marcat moltes generacions.

Aquest projecte ha implicat un intens treball de professors i alumnes de l’EMMA  i comptarà, un any més, amb la col·laboració de l’Escola Pública Mare de Déu del Remei. Concretament, els alumnes de cicle superior de primària (5è i 6è) seran els encarregats de cantar totes les cançons i posar moviments mentre que els músics de l’EMMA hi posaran la música. La companyia de teatre local La Resclosa serà l’encarregada de presentar i fer de fil conductor de tot l’espectacle. També hi haurà videoprojeccions que complementaran l’acció escènica, humor i diverses sorpreses més per a la mainada. Està pensat per fer passar una bona estona a petits i no tant petits, per tant, és ideal per a un públic familiar.

L’espai escollit per representar “La banda sonora de la teva infància” serà el Convent de les Arts ja que presenta una sèrie d’avantatges tècniques úniques que ajudaran a la posada en escena de l’espectacle i alhora minimitzaran els costos de producció. Es preveu una posada en escena amb més de 80 cantants i 60 músics. Tots els participants tindran un obsequi exclusiu de l’activitat.

L’espectacle s’estrenarà el dissabte 14 de maig de 2016 a la tarda al Convent de les Arts d’Alcover. Hi haurà dues sessions, a les 17:00 i a les 19:00h. Les entrades per aquest espectacle ja es poden comprar anticipadament a Ca Cosme durant tot el mes d’abril. Els que la comprin abans del 22 d’abril gaudiran d’un preu més reduït. Els preus populars van des dels 3 fins als 5€ i serviran per fer front a les despeses i infraestructures necessàries per l’activitat. Es recomana la compra anticipada donat que el dia de l’espectacle no es podran comprar entrades a taquilla. Els menors d’un any no paguen entrada i no ocupen butaca.

Les entrades per aquest espectacle ja es poden comprar anticipadament a Ca Cosme durant tot el mes d’abril. Fins el 22 d’abril a preu reduït.

Desitgem que aquest projecte pugui il·lusionar, un cop més, als nens, nenes i famílies de poble, i que suposi un altre dia entranyable pel poble d’Alcover. Us esperem el proper 14 de maig al Convent de les Arts a passar una bona estona amb “La banda sonora de la teva infància”!

Organitza: Escola Municipal de Música d'Alcover

REUNIÓ GENERAL "ALCOVER FUNCIONA 20.30"

 

Dia: divendres 29 d'abril de 2016

Hora: 20.30

Entrades: Gratuït

 

 

L'Alcover d'aquí a 20 anys l'ha de construïr la gent del poble. Un projecte que es desenvoluparà en la via empresarial, turística i socio-cultural. Traçant l'Alcover del futur!

 

Us esperem a la reunió general d'ALCOVER FUNCIONA 20.30 el proper 29 d'abril a 2/4 de 9 del vespre al Convent de les Arts.

TROBADA DE CORALS ALCOVER 2016

 

Dia: dissabte 16 d'abril de 2016

Hora: 18.00

Entrades: Gratuït

 

Trobada amb la participació de les corals locals Les Veus d'Alcover i la Coral d'Adults de l'EMMA que compartiran escenari amb la Coral Parroquial del Pla de Santa Maria i la Coral Veus de la Terra de Reus.

ELS PASTORETS D'ALCOVER

 

Dia: dissabte 2 de gener de 2016

Hora: 18.00 i 21.00

Entrades: 

8€ adults

5€ menors de 8 anys (inclòs)

 

Entrades disponibles a la taquilla del Convent de les Arts partir de les 5 de la tarda.

Convent de les Arts
Crta de Mont-ral, km1
43460 Alcover

conventarts@alcover.cat

Contacta

Un Carnet ple d'avantatges

El CA a les xarxes socials:

Tweets de Convent de les Arts @conventarts
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Convent de les Arts 2015