Les quatre estacions

Estrena de la darrera producció del curs 2014-15 de l'Orquestra Camera Musicae interpretant la gran obra d'Antonio Vivaldi

Disciplina: Música clàssica

Espectacle: Les quatre estacions

Cia: Orquestra Camera Musicae

Amb: Joel Bardolet, concertino i director

 

Dia: 13 de juny de 2015

Hora: 21.00

 

Sinopsis: D’entre l’extens corpus compositiu del venecià Antonio Vivaldi (1678-1741), en destaquemcom a obra narrativa per excel·lència aquest autèntic càntic a la natura i als elements que la conformen que és "Les quatre estacions". Aquesta peça és encara avui un autèntic reclam per al públic que vol introduir-se en el repertori barroc més canònic. Una obra ‘apta’ per al gran públic per la seva espectacularitat, recursos i ‘to’. Un esclat musical en tota regla i un repte a l’abast únicament dels millors.

 

En aquesta ocasió, la versió que ofereix l’Orquestra Camera Musicae compta amb el segell del vigatà Joel Bardolet, un dels violinistes catalans de major projecció, concertino de la formació tarragonina i habitual en les programacions de teatres i auditoris centreeuropeus. Completa el programa La Suite Holberg, Op. 40, del compositor norueg Eduard Grieg: una suite en cinc moviments basada en la forma de les danses barroques i que l’autor va escriure l’any 1884 per commemorar el bicentenari del naixement de l’escriptor Ludvig Holberg.

 

Espectacle inclòs als abonaments MÚSICA i GENERAL

 

Preu: 12 €     (amb Carnet: 9 €)

 
  més informació sobre el carnet i abonaments  

Convent de les Arts
Crta de Mont-ral, km1
43460 Alcover

conventarts@alcover.cat

Contacta

Un Carnet ple d'avantatges

El CA a les xarxes socials:

Tweets de Convent de les Arts @conventarts
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Convent de les Arts 2015