Programació Eventual

EL FLORIDO PENSIL - La Resclosa

 

Dissabte 28 de gener a les 19.00 i a les 21.30

 

"El Florido Pensil" ens explica, amb humor i ironia, l’educació a les escoles dels anys de la postguerra, una educació autoritària, basada en valors ara obsolets, o no...., que va marcar algunes generacions. La història es centra en cinc personatges i en la seva mirada enredera, a través d’uns ulls d’adults que, en el seu dia ho varen viure com infants. I ens expliquen, com va ser la seva infància, el seu dia a l’escola en el sistema educatiu nacional-catòlic i la manera d’entendre el món d’aquell temps. Una educació primitiva i sense donar importància al desenvolupament de la intel·ligència ni l’ús de la raó. Moltes vegades utilitzant les classes socials com exemples i actituds xenòfogues vers tant al món exterior i no tant interior. Amb una església jugant executant un paper importantíssim de control, completament lligat i involucrat al poder.

 

Entrades:

Anticipada a 5€ al PIJ - Punt d'Informació Juvenil (Casa de Cultura - Ca Cosme) i 7€ el matiex dia a la taquilla del Convent de les Arts

INTERCANVI CORAL - Les Veus d'Alcover i Cor de cambra Mos Cantars

 

Dissabte 11 de març a les 19.00h.

 

Entrada gratuïta.

CABARET, EL MUSICAL DE BROADWAY - Premium Actors

 

Dissabte 29 d'abril a les 18.00h. i a les 22.00h.

 

Ambientat a Berlín l'any 1931.  CABARET és una història d'amor entre la cantant Sally Bowles i el novelista Cliff Bradshaw o entre F.Schneider i el jueu H.Schultz. Cabaret ens ensenya com deixar-nos guiar pel cor durant el creixament nazi. 

 

Amb algunes de les millors cançons de la història dels musicals: Willkomen, Cabaret, Money Money… CABARET és El Musical De Broadway que tot el món hauria de veure.

 

Entrades:

Anticipada al PIJ - Punt d'Informació Juvenil (Casa de Cultura - Ca Cosme) i el matiex dia a la taquilla del Convent de les Arts a 6€

Convent de les Arts
Crta de Mont-ral, km1
43460 Alcover

conventarts@alcover.cat

Contacta

Un Carnet ple d'avantatges

El CA a les xarxes socials:

Tweets de Convent de les Arts @conventarts
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Convent de les Arts 2015