ESCOLA DE L'ESPECTADOR

L'Escola de l'Espectador pretén ser un complement als diversos espectacles per aprofundir en diversos aspectes culturals. L'Escola va destinada al públic en general i als usuaris del Carnet CA i les propostes van des de xerrades, assajos oberts, tallers, etc... per tal que diversos col·lectius de la població puguin s'aproximin a nous coneixements del món de les arts ecèniques i diversos temes relacionats.

 

Totes les propostes són gratuïtes i no hi ha compromís d'assistència a l'espectacle. Només algunes propostes són restringides als usuaris del Carnet del Convent de les Arts.

 

Les propostes que formen les activitats de l'Escola de l'Espectador per a la programació Hivern-Primaver 2017 són les següents:

 

· Diumenge 19 de ferbrer a les 11.30h:

 

Taller per a cantants de corals amb Esteve Nabona, director del Cor Jove de l'Orfeó Català. Per tal d'assistir-hi cal posar-se en contacte amb el Convent de les Arts a través del correu conventarts@alcover.cat.

 

· Diumenge 12 de març a les 17.30h:

 

Prova acústica a AMORS D'ESTIU amb el Quartet Brossa i Judit Neddermann. Per tal d'assistir-hi només cal presentar el Carnet del Convent de les Arts a l'entrada del recinte.

 

· Diumenge 26 de març a les 20.15h:

 

Col·loqui post-funció amb l'actor Roberto G. Alonso i el director Marc Rosich, co-autors de l'obra A MI NO ME ESCRIBIÓ TENNESSEE WILLIAMS.

 

· Setmana del 2 de maig:

 

Xerrada amb l'actor Ricard Farré per als alumnes de l'INS Fonts del Glorieta.

 

· Divendres 19 de maig:

 

Mostra de flautes de bec amb el Quartet Windu per als alumnes de l'Escola Mare de Déu del Remei.

Convent de les Arts
Crta de Mont-ral, km1
43460 Alcover

conventarts@alcover.cat

Contacta

Un Carnet ple d'avantatges

El CA a les xarxes socials:

Tweets de Convent de les Arts @conventarts
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Convent de les Arts 2015