EL RÀPID

Companyia B

Teatre de titelles

 

Diumenge 26 de febrer a les 18.00h

El RÀPID, un sabater sense follets

 

El sabater Benet va rebre un encàrrec terrible: un ogre li va demanar unes noves botes de set llegües. I per si això no fos prou, va rebre tres comandes més que el van acabar d’estabornir.

Hi ha dies en què les coses sembla que vagin de mal en pitjor. Però cal confiar en què tot i que els follets no existeixin la bona sort pot entrar per la porta en el moment més inesperat.

Perquè de fets extraordinaris en passen sempre i a tot arreu, no només dins els contes.

 

Text i direcció:  Jordi Palet i Puig

Interpretació i manipulació: Pep Boada i Núria Oliver

Música:  Pep Boada

Escenografia i titelles: Martí Doy

Vestuari: Paulette San Martín

 

Companyia B

 

Llicenciat en art dramàtic per l’Institut de Teatre de Barcelona, Pep Boada treballa com actor, manipulador, cantant, músic i compositor per a diferents companyies de teatre (Farrés Brothers, Produccions Essencials, Sinilos, A Cel Obert, Pà Sucat, Títeres 4 Caminos, Trac-Trac, Trono Villegas, El Magatzem, Cous Cous Clown, etc) i en programes de televisió (“Los Lunnis” i “Los Algos”).

 

Crea la Companyia B per a engegar els seus nous projectes amb la col•laboració d’alguns dels professionals amb qui ha treballat aquests anys, amb la voluntat d’explicar històries per a petits i grans, combinant titelles i música en directe. Amb el seu darrer espectacle "La Rateta que..." acumula més de 200 representacions per Catalunya i arreu de l'estat.

Convent de les Arts
Crta de Mont-ral, km1
43460 Alcover

conventarts@alcover.cat

Contacta

Un Carnet ple d'avantatges

El CA a les xarxes socials:

Tweets de Convent de les Arts @conventarts
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Convent de les Arts 2015