A MI NO ME ESCRIBIÓ TENNESSEE WILIAMS

Marc Rosich i Cia. Roberto G. Alonso

Teatre, dansa i cançó

 

Diumenge 26 de març a les 19.00h

Una dona d'edat indefinida explica les seves recances. Amb un gust especial per la hipèrbole sentimental, exposa les desil·lusions que l'han convertit en la persona que és ara i s'emmiralla en la desmesura de les heroïnes de Tennesee Williams o en les dives de la cançó. Rere les seves històries apareix una figura desnonada emocionalment i econòmicament que lluita per la supervivència amb les armes de la ficció.

 

Una peça amb diverses disciplines i dramatúrgia de Marc Rosich, que fa incursions en la dansa, el teatre gestual, el text clàssic, el playback, la cançó en directe i la performance, buscant la proximitat amb el públic aconseguint captivar els espectadors. L'autor Marc Rosich i l'actor Roberto G. Alonso han confegit una dramatúrgia excepcional, tendra i irònica, que barreja Shakespeare amb la movida madrileña, passant per Memorias de África.

 

Tot passa en una estructura dramàtica feta de fragments, on l’espectador haurà de lligar caps i construir el retrat d’aquesta ànima partida, atrapada en fetitxes del passat, cega davant un present desolador i desactivada davant de qualsevol resposta de futur. Un espectacle pensat per a la distància curta, per veure teatre en estat pur.

 

La crítica ha dit:

 

"Standing ovation per a Roberto G. Alonso i tot l’equip, en un muntatge on espectadors i crítics coincideixen en qualificar com un dels millors d’aquesta FiraTàrrega. Hi estem d’acord."

 

Oriol Puig - Núvol - www.nuvol.com/critica/les-perles-de-tarrega/

 

Con el humor y la ironía por bandera, nos relata cómo ha acabado debajo un puente. Ella y sus vestidos que nos va mostrando sin descanso. Su objetos más valiosos que han conseguido sobrevivir a los libros porque el invierno ha sido muy duro y la tinta calienta mucho. De hecho en el texto se explica con una frase brillante: "Nada arde mejor que la ficción y la fantasía." ​

 

Elisa Díez - Butaques i Somnis - butaquesisomnis.blogspot.com.es/2016/09/fira-tarrega-sabado-10-de-septiembre

 

"Marc Rosich i Roberto G. Alonso han construït un personatge excepcional que, burleta, assegura que si a ella no la va escriure l’autor de les cèlebres ‘Un tramvia anomenat desig’ i ‘Gata sobre la teulada de zinc calenta’ és només “perquè no la va conèixer”. Certament, el seu perfil encaixaria amb les protagonistes de les obres del dramaturg nord-americà, sovint soles i vulnerables, enfrontades a una realitat crua imposada per una societat malalta i la presència dels homes."

 

Núria Cañamares - Recomana - www.recomana.cat/CRITICA/3023/31/

 

"A mí no me escribió Tenessee Williams" es una de las propuestas más interesantes que se han visto en la feria de teatro de calle Fira Tàrrega, que hoy finaliza tras cuatro días intensos. Como Blanche Dubois en "Un tranvía llamado deseo", la protagonista de "A mí no me escribió Tenessee Williams" es una mujer que ha perdido su fortuna y que ha acabado desahuciada, aunque en este caso no ha ido a parar a un manicomio sino que vive bajo un puente.

 

Rosa Díaz - EFE - eldia.es/agencias/8857153-TEATRO-T-RREGA-Banche-Dubois-Tenessee-Williams-vive-puente-Fira-Tarrega

 

 

Creació                           

Roberto G. Alonso / Marc Rosich

 

Dramatúrgia i direcció                        

Marc Rosich

 

Intèrpret (Dona madura)       

 

Roberto G. Alonso

 

Vestuari                             

Lorenzo Caprile / Roberto G. Alonso

 

Espai escènic               

Víctor Peralta

 

Coreografía

Roberto G. Alonso

 

Diseny de so

Roger Blasco

 

Producció executiva

Joan Solé

 

Producció

Cia. Roberto G. Alonso

 

Coproducció i residència

Fira de Tàrrega 2016. Programa de Suport a la Creació.

 

Agraïments

Anna Giribet

 

Amb el suport

Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona

Convent de les Arts
Crta de Mont-ral, km1
43460 Alcover

conventarts@alcover.cat

Contacta

Un Carnet ple d'avantatges

El CA a les xarxes socials:

Tweets de Convent de les Arts @conventarts
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Convent de les Arts 2015