SALT LAKE VOCAL ARTISTS

Un conjunt coral que han fascinat audiències locals i internacionals amb la seva versatilitat, la seva passió, la seva expertesa artística i el seu so.

 

Diumenge 16 de juliol a les 19.00h

Organitzats sota la direcció del Dr. Brady Allred el 2010, els Salt Lake Vocal Artists són els ambaixadors internacionals i el grup de gira de l'associació Salt Lake Choral Artists, una organització que actualment dóna suport a set cors, amb cantaires de 8 a 80 anys.

 

L'any 2011, els Salt Lake Vocal Artists van ser un dels 25 cors convidats (i l'únic cor americà) a oferir un concert en el Simposi Mundial Coral celebrat a l'Argentina, seguit d'una gira de concerts de dues setmanes de durada per tot el país.

 

Els Salt Lake Vocal Artists tenen el compromís de donar vida a noves i diferents obres corals, i han encarregat i estrenat noves obres de compositors de renom internacional.

 

Al llarg de la seva breu història, els SLVA ja s'han convertit en un conjunt coral respectat i de molt renom. Han fet fruir i han fascinat audiències locals i internacionals amb la seva versatilitat, la seva passió, la seva expertesa artística i el seu so.

 

Aquest concert forma part de la Setmana Cantant Tarragona 2017.

 

Entrada a 9€ (6€ amb el carnet del Convent de les Arts) - Abonaments a partir de 15€

Convent de les Arts
Crta de Mont-ral, km1
43460 Alcover

conventarts@alcover.cat

Contacta

Un Carnet ple d'avantatges

El CA a les xarxes socials:

Tweets de Convent de les Arts @conventarts
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Convent de les Arts 2015