Sessió 02

Dissabte 11 de novembre a les 11.00h

Continuen les sessions-vermut del primer cicle de programació estable d'Arts Visuals del Convent de les Arts d'Alcover, PARLEM CONTEMPORANI?

 

Aquest proper dissabte 11 de novembre a les 11.00h tindrà lloc la Sessió 02 de la trobada mensual que fins al mes de febrer tindrà lloc al Convent de les Arts d’Alcover i que planteja una presa al pols de l'Art Contemporani Km.0 amb la presència dels propis creadors del territori i obert al públic general.

En aquesta sessió es presentarà, al claustre, la instal·lació "Cartografia imaginària"  de l'artista montmellenca Sònia Toneu. A través de les sensacions, els sentiments i les experiències l'artista imagina en aquesta obra nous paisatges i mapes que visualment volen descriure les esquerdes que actualment es viuen en la nostra relació amb la natura i en el nostre teixit social.

 

També s'hi podrà veure "Seguint els Contrabrontus", una obra multidisciplinar, on a través de l'escultura i una vídeo instal·lació -derivades d'una acció prèvia- el vallenc Albert Gironès recorre i escodrinya durant dotze foscos quilòmetres l'espai entre els monstres infantils i les pors adultes.

 

La Col·lecció Beep d'Art Electrònic -que col·labora de manera estable amb el cicle i que properament inaugurarà una gran exposició del seu fons a Reus- presentarà una nova proposta en la línia de les presentades a les sessions anteriors.

 

A més a més,s'enceta una sèrie de col·laboracions amb les escoles d'Art i Arquitectura del territori, que ens portarà en aquest cas: "Guaitar,Mirar ,Emmirallar", un treset de treballs de pintura en gran format dels alumnes del Cicle d'Arts al mur de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona.

 

L’accés a les sessions de PARLEM CONTEMPORANI? és gratuït i, a més del propi dia de presentació, les exposicions es poden visitar una hora abans de les activitats d’arts escèniques programades al Convent de les Arts.

Convent de les Arts
Crta de Mont-ral, km1
43460 Alcover

conventarts@alcover.cat

Contacta

Un Carnet ple d'avantatges

El CA a les xarxes socials:

Tweets de Convent de les Arts @conventarts
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Convent de les Arts 2015