Sessió 01

Dissabte 14 d'octubre a les 11.00h

Després de la bona acollida de la sessió inaugural el passat 2 de Setembre i coincidint amb la festa Major d'Alcover, aquest dissabte dia 14 a les 11 del matí, es presentarà una nova sessió del primer cicle de programació estable d'Arts Visuals del Convent de les Arts, PARLEM CONTEMPORANI?

En aquesta sessió, es presentarà, al claustre, la instal·lació Fragments de l'arquitecta Ludovica Rossi. Una peça que  reflexiona sobre la multiplicitat de mirades i que intenta oferir una visió fragmentada als visitants, amb l’objectiu de reflectir el món contemporani, tan interconnectat i dividit al mateix temps.

 

També s'hi podrà veure la instal·lació Wild side, Panorama, obra de Cheaters' collective, que es presenta com una meditació a través del fet precís de la rotació terrestre sobre el seu eix, i es produirà l'acció "Amb els ulls tancats", on l'artista Àlvar Calvet s'enfrontarà als visitants amb l'única ajuda del tacte per mirar de dibuixar-los.

 

Finalment, la Col·lecció Beep d'Art Electrònic, que col·labora de manera estable amb el cicle, presentarà Expended Eye, una escultura interactiva, de l'artista italiana Anaisa Franco, formada per un ull gegant transparent que mira a l'usuari amb una càmara infrarroja i hi projecta els seus propis ulls a dins.

Convent de les Arts
Crta de Mont-ral, km1
43460 Alcover

conventarts@alcover.cat

Contacta

Un Carnet ple d'avantatges

El CA a les xarxes socials:

Tweets de Convent de les Arts @conventarts
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Convent de les Arts 2015