Escola de l'Espectador

L'Escola de l'Espectador pretén ser un complement als diversos espectacles per aprofundir en diversos aspectes culturals. L'Escola va destinada al públic en general i als usuaris del Carnet del Convent de les Arts i les propostes van des de xerrades, assajos oberts, tallers, etc... per tal que diversos col·lectius de la població puguin aproximar-se a nous coneixements del món de les arts escèniques i diversos temes relacionats.

 

Les activitats són gratuïtes i de lliure accés, si no s’indica el contrari. 

 

Les propostes que formen les activitats de l'Escola de l'Espectador per a la programació HIVERN-PRIMAVERA 2018 són les següents:

VEUS DE LA BELLA AFRICA NEGRA - Aba Taano.

 

TALLER VOCAL DE GÒSPEL AFRICÀ AMB ELS MEMBRES D’ABA TAANO dirigit a persones del món coral (corals professionals i amateurs), músics, educadors, etc..

 

Preu taller + concert (inclou berenar) - 30€
Recaptació solidària en benefici del projecte MÚSICA PARA SALVAR VIDAS.

 

FORMULARI D'ASSISTÈNCIA AL TALLER

 

Dissabte 28 d’abril de 17.30h a 19.30h a l’auditori del Convent de les Arts.

BARBES DE BALENA - El Maldà Teatre
 

COL·LOQUI POSTFUNCIÓ AMB LES PROTAGONISTES DE L’ESPECTACLE per comentar la situació i evolució del paper de la dona en els darrers temps, així com del propi muntatge i el procés de creació.

 

Diumenge 6 de maig, al finalitzar l’espectacle.

EL GRAN LIED ROMÀNTIC ALEMANY - Duo Elena Gragera & Anton Cardó


XERRADA DIVULGATIVA AMB EL PIANISTA I ESTUDIÓS ANTON CARDÓ per conèixer el lied romàntic alemany, el gènere que dóna sentit a la música romàntica per excel·lència, el qual uneix en singular simbiosi la música i la poesia amb el rerefons del fenomen de l’idealisme alemany, on es produeix una veritable comunió de les arts i el pensament literari i filosòfic. 

 

Dissabte 19 de maig a les 19.00h a la Casa de Cultura Ca Cosme

Sessions anteriors:

NON SOLUM - Sergi López

 

COL·LOQUI POSTFUNCIÓ AMB L’ACTOR per comentar amb ell diversos continguts de l’espectacle, del treball s’actor, la seva experiència en el món del teatre, la televisió i el cinema, així com de diversos aspectes de la cultura. 


Diumenge 18 de febrer, al finalitzar l’espectacle.

BLACK POOL SUITE - Joan Vidal (percussió) + Barcelona Clarinet Players


ASSAIG OBERT COMENTAT AMB EL COMPOSITOR JOAN VIDAL I ELS MEMBRES DEL QUARTET BARCELONA CLARINET PLAYERS per explicar el treball que hi ha de composició i posada a punt d’una nova peça, en aquest cas de BLACK POOL SUITE que s’estrenerà l’endemà al mateix auditori del Convent. 

 

Dissabte 24 de febrer a les 19h a l’auditori del Convent de les Arts.

CORROC - Escarlata Circus

 

CONVERSA AMB BET MIRALTA I JORDI ASPA, ACTORS de la companyia Escarlata Circus sobre CORROC tot comentant les experiències viscudes a l’espectacle i compartint una mica de pica-pica. 

 

Diumenge 11 de març en finalitzar l’espectacle.

VAIG SER PRÒSPER O RECORDANT LA TEMPESTA - Projecte Ingenu


LA COMPANYIA PROJECTE INGENU REALITZARÀ L’ESPECTACLE “ROMEO Y JULIETA”, de William Shakespeare, el qual enregistrarà i portarà unes setmanes després al Shakespeare Festival im Globe Neuss (Alemanya). Es pretén descobrir el llenguatge teatral de Projecte Ingenu i debatre amb la companyia sobre els processos creatius.

 

Preu - 3€ / Gratuït amb el Carnet del Convent de les Arts o presentant l’entrada de l’espectacle VAIG SER PRÒSPER O RECORDANT LA TEMPESTA.

 

Dilluns 12 de març a les 20.30h al Convent de les Arts.

MALEBABLE - Cia. Helena Lizari.

 

TALLER DE CREACIÓ A TRAVÉS DEL MOVIMENT PER A NENS I NENES DE 1 A 5 ANYS. L’objectiu és establir una relació ambl’espectador mitjançant el llenguatge artístic. A través del fil conductor de la peça, la materialització de les textures a través del cos, desenvoluparem un treball de sensibilització de l’infant a través de l’experiència, estimulant la seva creativitat i convidant-lo a nous descobriments a través del propi cos i el dels demés. 

 

Diumenge 8 d’abril en finalitzar l’espectacle

Convent de les Arts
Crta de Mont-ral, km1
43460 Alcover

conventarts@alcover.cat

Contacta

Un Carnet ple d'avantatges

El CA a les xarxes socials:

Tweets de Convent de les Arts @conventarts
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Convent de les Arts 2015