BLACK POOL SUITE

BARCELONA CLARINET PLAYERS & JOAN VIDAL & MARCO MEZQUIDA

Música / Jazz

Diumenge 25 de febrer a les 19.00h

Els Barcelona Clarinet Players presenten una obra de jove compositor Joan Vidal.

 

7 poemes visuals i sonors conformen aquesta suite on les peces recreen històries d’herois anònims que viuen realitats molt diferents en una mateixa ciutat. La soledat, l’amor o la pèrdua són els motors que alimenten aquest engranatge format per breus narracions, inspirades en els Dublineses de James Joyce.

 

Els ingredients musicals de la suite, escrita per a quartet de clarinets, piano i percussió, van des del jazz i la improvisació a les sonoritats de compositors com Olivier Messiaen, Igor Stravinsky o Django Bates. 

 

Innovació, fusió, interdisciplinarietat o pedagogia són alguns dels conceptes que millor defineixen la línea creadora dels Barcelona Clarinet Players. Les seves interpretacions es caracteritzen per un minuciós treball cambrístic i una cuidada i enèrgica posada en escena.

Per la seva banda, Joan Vidal, després d'estudiar piano, percussió clàssica, bateria, clarinet i harmonia, cursa la carrera de composició a l'Escola Superior de Música de Catalunya amb mestres com Gabriel Brncic, Albert Guinovart o Manel Camp. L’any 2008 se li concedeix la única plaça per estudiar el Master of Arts in Jazz Percussion a la Royal Academy of Music de Londres on obté la Distinction in Performance després de dos anys d’estudi.


Brillant com a compositor, pianista, improvisador, bandleader, eclèctic i versatilitat. Hi ha consens entre la premsa, públic i els seus propis col·legues a assenyalar Marco Mezquida com una de les aparicions més brillants i prometedores en l'escena musical de la península en dècades, i un artista destinat a conquerir qualsevol escenari imaginable al món. 

 

Barcelona Clarinet Players

Joan Vidal – percussió

Marco Mezquida – piano

 

Preu: 12€ / 9€ amb Carnet del Convent de les Arts

 

Espectacle inclòs als abonaments MÚSICA i GENERAL

ESCOLA DE L'ESPECTADOR

ASSAIG OBERT COMENTAT AMB EL COMPOSITOR JOAN VIDAL I ELS MEMEBRES DEL QUARTET BARCELONA CLARINET PLAYERS per explicar el treball que hi ha de composició i posada a punt d’una nova peça, en aquest cas de BLACK POOL SUITE que s’estrenerà l’endemà al mateix auditori del Convent.

 

Dissabte 24 de febrer a les 19h a l’auditori del Convent de les Arts.

 

Més informació de l'escola de l'espectador

Convent de les Arts
Crta de Mont-ral, km1
43460 Alcover

conventarts@alcover.cat

Contacta

Un Carnet ple d'avantatges

El CA a les xarxes socials:

Tweets de Convent de les Arts @conventarts
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Convent de les Arts 2015