CICLE GAUDÍ

Cada mes, una pel.lícula de producció catalana i d’estrena molt recent.

El Convent de les Arts d'Alcover serà l'escenari, de l'abril al juny, de la projecció de tres pel·lícules incloses en el Cicle Gaudí, el circuit de cinema català nascut el setembre de 2016, amb l'objectiu de conquerir nous públics per a la producció catalana, de consum minoritari a casa nostra.

 

L’èxit ha permès la seva expansió a diferents localitats de les províncies de Girona, Lleida i Tarragona, entre elles Alcover. Aquest cicle ja comptava amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Fundació SGAE, l’Agència Catalana de Joventut i els ajuntaments implicats. Ara es consolida amb la col·laboració de les diputacions de Lleida, Tarragona i Girona, i dels ajuntaments que s’hi adhereixen i permetrà portar estrenes catalanes a 33 localitats d’arreu del país.

 

Un comitè format per distribuïdors i exhibidors selecciona els títols de la producció catalana de l’any que voltaran per les diferents localitats. Són pel·lícules de qualitat, d’estrena molt recent i d’ampli abast de públic.

 

Alcover acollirà la projecció de tres films de producció catalana: Espanya en dues trinxeres: la Guerra Civil en color (28 d'abril a les 21h), Un monstruo viene a verme (27 de maig a les 19h) i El guardián invisible (17 de juny a les 19h).

 

El preu de l'entrada és de 4,5€  i de 3€ es disposa de descomptes amb el Carnet del Convent de les Arts, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca d’Alcover, Carnet d’Estudiant, Òmniu Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat (cada situació haurà de ser acreditada). Les entrades es podran adquirir a la taquilla del Convent de les Arts abans de cada sessió.

Convent de les Arts
Crta de Mont-ral, km1
43460 Alcover

conventarts@alcover.cat

Contacta

Un Carnet ple d'avantatges

El CA a les xarxes socials:

Tweets de Convent de les Arts @conventarts
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Convent de les Arts 2015